top of page

Oktatók

Our Team.

Téklesz Diána

Oktatóként igyekszem megteremteni, segíteni azt a teret, amiben működsz, legyen ez a terem, ahol gyakorolsz, a tested, amiben gyakorolsz, a hang, amin keresztül, és a tudatod, amibe segítek mélyebben belépni. ;) 

Amikor instruálok, nincs bennem ítélkezés, nincsenek zavaró körülmények (ez lehet egy világi probléma is), teljesen a jelenben van a tudatom és éber. Látom a csoport rezgéseit és érzem az energiáit. Ez egy nagy ajándék, ami hálával tölt el. Szeretem támogatni a kezdőket, könnyítésekkel és javításokkal, a haladókat pedig kihívásokkal. 

Ezenfelül buddhizmust tanítok 7. és 8. osztályosoknak.

Békesség

jógajelen oktató
jógajelen oktató

Dömötör Édua

Szia! Édua vagyok, hatha, yin és gerincjóga oktató. A közös gyakorlással a célom az, hogy lelassulj, megállj a hétköznapok zajában, megfigyeld belső érzeteid és adj időt magadnak, magaddal. :)

Szeretettel várlak mély, befelé vezető, lassú gyakorlásaimra!

  Lillus.jpg

  Gadácsi Lilla

  Fölépíteni és belakni magamat napmintnapmintnap. Fodor Ákos haikuja segített tudatosítani, hogy mit jelent számomra a jóga. Tűpontos és gyönyörű megfogalmazás. Az irodalom és a jóga nagy szerelmek az életemben, ezért szeretem ötvözni a kettőt. Az óráimon a jóga gyakorlás után a relaxáció alatt verset olvasok a gyakorlóimnak, hogy együtt új életre keltsük ezeket a szövegeket és ellazult, meditatív állapotban új nézőpontból is megpróbáljuk befogadni a szavakat.
  Nagyon izgalmas élmény, próbáld ki velem.

  Horváth Luca - Core flow yoga

  A Core Yoga Flow órákon egy dinamikus, áramló és egyedi sorozattal találkozhatsz, amely a test törzsének erősítésére (core izmok), a stabilitás fokozására és belső ellenálló képességre fókuszál. 

  A tradicionális asanak és törzs izmait erősítő mozdulatok elegye a légzésszabályozás és a tudatosság harmonikus keverékével valósul meg. 

  A gyakorlás során nemcsak a hasizom erősítésén dolgozunk, hanem a belső erőddel való kapcsolat megtalálásán, mind fizikailag, mind mentális síkon. 

  Várunk szeretettel az órákon, hogyha még csak ismerkedsz a jógával és kipróbálnál egy újfajta irányzatot, ha pedig már gyakorlott jógázó vagy, megtapasztalhatod a gyakorlat egyedi szabadságát és új kihívások elé állíthatod magad. 

   bottom of page