top of page

Szakemberek

Our Team.

Szücs Renáta - pszichológus

Pszichológusként az érdeklődésem középpontjában az áll, hogy hogyan függnek össze a test és a lélek működései. Munkám során fontos szerepet kapnak az idegtudomány legfrissebb eredményei és azok a minket érő kulturális hatások, amik láthatatlan módon határozzák meg viselkedésünket. Hiszem, hogy az emberekről rendszerszinten érdemes gondolkodni, számításba véve azokat a finom kölcsönhatásokat, amik kialakulnak az fizikai, lelki és szociális szinten. A jóga gyakorlás 5 éve része a mindennapjaimnak, ezek a saját élmények a pszichológia workshopon is fontos szerepet kapnak.

IMG-6508.JPG

Váczy Enikő - művészetterapeuta

Váczy Enikő vagyok, festőművész és végzős művészetterapeuta. 

Mióta az eszemet tudom festek, járom a világot, gyűjtöm a tapasztalatokat és a tudást. 

A pszichológia alapszak elvégzése után folytattam utamat a Komplex Művészeti Terapeuta szakon. Az alkotás folyamata a valóság és az képzelet határait feloldva emlékeztet minket arra, hogy szabadok vagyunk. Legyünk hát együtt azok, meditáljunk, induljunk el belső világunk felé, játsszunk a színekkel, éljük meg a bennünk lakozó föld elemet, bontakoztassuk ki kreativitásunk és formáljuk agyagba belső kincseinket. 

Szeretettel várlak benneteket, ha alkotnátok egyet az őszben, az Itt és Most-ban szabadon.

  Gáspár Klári - művészetterápiás segítő

  Tervezőgrafikusként végeztem a Momén, de mindig is a szabad és manuális alkotást élveztem a legjobban. Az alkotás mellett hamar előtérbe került az életemben az emberi lélek megismerésének vágya. Tanultam többek között CBT-t (kognitív és viselkedésterápiát) és Shiatsu masszázst is, dolgoztam pszichiátriai kezelés alatt álló felnőttekkel, állami gondozottakkal, krónikusan beteg gyerekekkel és idősek otthonában.

  2017-ben végül elköteleződtem az angliai Tobias School of Art and Therapy 3 éves (Transpersonal Arts Counselling) képzése mellett, ami megadta azt a tudást, hogy ma művészetterápiával foglalkozhassak. Megszületett egy régi álmom, az alkotás13 nevű műhely is, ami egy biztonságos, nyitott, kreatív tér, sok-sok kapcsolódással és felismeréssel.

   

  A foglalkozások alatt szeretem ötvözni a pszichológiát holisztikusabb szemléletekkel és gyakorlatokkal. Többször jártam Indiában, közel áll hozzám a buddhista és taoista filozófia is. Hobbi shiatsu masszőr, keramikus és jóga gyakorló vagyok."

  Water Drops
  bottom of page